KlikKlik.nl
www.klikklik.nlKlikKlik NederlandKlikKlik BelgiëKlikKlik OostenrijkKlikKlik Verenigd KoninkrijkKlikKlik DuitslandKlikKlik USA

  ga naar   |  home  |  a-z index  |  junior  |  klikklik.nl als startpagina  |  contact  |  radio  |  helpdeskAMBER Alertklikklik.nl > facebook


helpdesk
Op deze pagina houden we problemen en vragen bij die bezoekers hebben doorgegeven aan ons technisch team.Vraag:
Hoe stel ik KlikKlik.nl in als startpagina?

Antwoord:
Op www.startpaginainstellen.nl kunt u stap voor stap lezen hoe u de startpagina in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari kunt instellen.Vraag:
Als ik KlikKlik.nl gebruik met Internet Explorer dan worden de websites die ik aanklik geopend in een heel klein venster. Is dat op te lossen?

Antwoord:
Sluit alle paginaís af en start de browser (Internet Explorer) weer opnieuw op.

Klik op een icoon (link) en laat het venster zoals hij is (klein).

Sluit het venster met KlikKlik.nl erin af en laat het geopende venster staan.

Ga nu naar het geopende venster en sleep dit met de muisknop naar de grootte die u wilt.

De maximaliseren knop hierbij dus NIET gebruiken want dat is maar een tijdelijke instelling en die wordt NIET onthouden.

Druk nu de "Ctrl" knop in, houd hem ingedrukt en sluit het venster door op "Afsluiten" in menu "Bestand" te klikken.Foutmelding:
Als ik KlikKlik.nl gebruik met Internet Explorer dan krijg ik het foutbericht: "Een script op deze pagina kan ertoe leiden dat Internet Explorer langzaam wordt uitgevoerd". Is dat te verhelpen?

Antwoord:
Ja, dat is te verhelpen. Ga naar de website van Microsoft via deze link: https://support.microsoft.com/kb/175500/nl en druk op de knop "Fix it" (halverwege de pagina), selecteer "uitvoeren" en volg de instructies. U kunt ook onderstaande knop gebruiken:

Heeft u ook een probleem of vraag?
E-mail: of bel: vanuit Nederland 085-2010048, vanuit het buitenland: +31 (0)85-2010048 (tussen 9:00 en 17:00 uur).ook op klikklik.nl
Copyright © 2004 - 2024 IMKRU - Contact - Adverteren - Privacy- en cookiebeleid - Disclaimer